- Reklama -

Pět forvardů, kteří mohou zahýbat trhem

- Reklama -

Sezóna 2019/20 sice stále pauzíruje, podívat se na to, co nás čeká v nadcházejícím offseason, však zakázáno není. V tomto článku poukážeme na pět potenciálně nechráněných volných útočníků, kteří by byli na trhu výsostně cenným zbožím.
Vidíte to jinak? Napište nám do komentářů.
OZ – odehrané zápasy, G – góly, B – body, PČNL – průměrný čas na ledě

Pět obránců, o které může být bitva

Pět gólmanů, o které se může strhnout mela

Taylor Hall

Pozice: levý křídelník
Věk: 28
2019-20 cap hit: $6M
Tým: Arizona

OZ G B PČNL
65 16 52 19:10

Hallova produkce zaznamenala od jeho příchodu ke Coyotes pokles, což ale s ohledem k defenzivní taktice Arizony není až tak překvapivé. K tomu to v týmu nepálilo vícero hvězdám.
Generální manažer John Chayka již dříve uvedl, že nabídne Hallovi dlouhodobý kontrakt. Otázkou je, zda bude mít Hall zájem.

Mike Hoffman

Pozice: oboustranný křídelník
Věk: 30
2019-20 cap hit: $5.1875M
Tým: Florida

- Reklama -
OZ G B PČNL
69 29 59 16:50

Hoffman je v lize jedním z nejspolehlivějších snajprů. A přestože postrádá Hallův um, mohl by s Panthers podepsat solidní smlouvu. Zapomenout bychom neměli na to, že mu bude v listopadu už 31, což může kluby odrazovat od delšího kontraktu.

HOKEJOVÁ BOMBA: Roušky NHL za pár kaček!

Tyler Toffoli

Pozice: oboustranný křídelník
Věk: 28
2019-20 cap hit: $4.6M
Tým: Vancouver

OZ G B PČNL
68 24 44 16:51

Canucks se budou v nadcházejícím offseason obávat nejen o Toffoliho. Novou smlouvu bude vyžadovat také gólmanská jednička Jacob Markström. Pokud se jim nepodaří šikovného forvarda podepsat, bude o něj na trhu velký zájem.
Někdejší Král navýšil v novém působišti produktivitu (10 zápasů, 10 bodů) i ice time a jeho velkou výhodou je také relativně ještě nízký věk.

Jevgenij Dadonov

Position: oboustranný křídelník
Věk: 31
2019-20 cap hit: $4M
Tým: Florida

OZ G B PČNL
69 25 47 17:06

Dadonova schopnost střílet góly není v NHL příliš oceněna. Jeho brankový sumář (25,28,28) a počet získaných bodů (65, 70, 47) v posledních třech sezónách mu dělají dobrou vizitku. Hodně přitom získává ze souhry s Aleksanderem Barkovem a Jonathanem Huberdeauem.
Stejně jako v jednom z případů výše jej od solidní smlouvy může připravit věk.

Ilja Kovalčuk

Pozice: oboustranný křídelník
Age: 37
2019-20 cap hit: $700K
Tým: Washington

GP G B PČNL
46 10 26 16:58

Ruský rebel zažil v roce 2020 dobře zdokumentovanou obrodu, když ve 22 kláních za Montreal nasbíral 13 bodů a poté v sedmi duelech v dresu Caps nastřádal body čtyři.
Bývalá hvězda se ale ke své smůle nezapomenutelně trápila v Los Angeles a velkou zatěží je Kovalčukovo stáří. Podepsat s ním další krátkodobý a laciný kontrakt však skýtá minimální riziko. Obnova dohody s Habs by nebyla překvapením, zájem by ale měly i další celky.

Další forvardi, o které může být v následujícím offseason zvýšený zájem:

Mikael Granlund, Vladislav Naměstnikov, Tyler Ennis, Craig Smith, Carl Söderberg.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -