- Reklama -

Pietrangelo má ambiciózního nápadníka

- Reklama -

Fanshop týmuKapitán dosavadních držitelů Stanley Cupu Alex Pietrangelo přerušil jednání o novém kontraktu se St. Louis Blues a s největší pravděpodobností jako volný hráč svůj dosavadní jediný klub v NHL opustí. Kam zamíří?
Třicetiletý kapitán, který poslední čtyři sezony vedl Bluesmany jako kapitán, máš nejspíše našlápnuto na volný trh. Ač s ním vedení klubu jednalo po celou sezonu, k dohodě nedošlo. Pietrangelo nejdříve o stěhování na jinou adresu nechtěl ani slyšet, nyní je však podle zákulisních informací této možnosti nakloněn.
O zkušeného obránce s vítěznou mentalitou se intenzivně zajímají Zlatí rytíři z Vegas. Ti jsou však podle kanadského novináře Andyho Stricklanda až druhými v pořadí.
Pietrangelo, který vyrůstal v oblasti Ontaria, odmala fandil Torontu Maple Leafs a velmi rád by oblékal jejich dres. Leafs ale mají maximálně našponované platové náklady a je jasné, že někdo z útoku bude muset pryč. I tak se bude muset GM Leafs Kyle Dubas pořádně otáčet, aby získal prostředky na takovou posilu své modré čáry (kterou mimochodem Javorové listy potřebují jako sůl).
V posledních dnech to v kanadském klubu vře, vedení se snaží udat trojici útočníků William Nylander, Andreas Johnsson a Alexander Kerfoot. Toto trio by jim mělo ušetřit okolo osmi milionů dolarů, které by rádi nabídli současnému kapitánovi Blues. Johnsson se údajně zamlouvá Oilers, Kerfoot by měl putovat do Detroitu a Nylander – podle posledních zpráv – na Floridu.
Podaří se Torontu vše poskládat tak, aby Pietrangela uvítali ve svých barvách?

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -