- Reklama -

Pittsburgh se chce zbavit své hvězdy

- Reklama -

Fanshop týmu
Phil Kessel se může v blízké době stěhovat.
Podle informací Elliotta Friedmana ze stanice Sportsnet Penguins „testují trh“ a hledají partnera pro případný trejd.
Zatímco hvězdný útočník stále zůstává, Carla Hagelina a Daniela Spronga už Tučňáci vyměnili. Novými členy jejich sestavy se naopak stali Tanner Pearson a Marcus Pettersson.



Tučňáčí výměny si připomeňte pod tímto odkazem.
Již před změnami upozorňoval generální manažer Jim Rutherford možnost zásadních zásahů do soupisky, které by vylepšili týmovou formu. Momentálně se pensylvánský klub nachází dva body od pozice zajišťující play-off (tabulka ZDE).
Kesselovo jméno není v „trade talks“ zmiňováno poprvé. Minulé offseason zvěsti naznačovaly, že se jednatřicetiletý rodák z Wisconsinu přesune do Arizony. Jedním z důvodů měla být i hráčova komplikovaná povaha (psali jsme ZDE).
Kessel je nyní pod smlouvou platnou ještě pro následující tři sezóny. Kontrakt mu umožňuje vybrat si osm týmů, kam by akceptoval trejd.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -