- Reklama -

Pittsburgh upřesnil ztráty

- Reklama -

Ze dvou zraněných Dominiků z nedělního zápasu proti Bostonu bude Tučňákům pauzírovat pouze útočník Dominik Kahun. Další forvard Dominik Simon, který utrpěl v utkání zranění dolní části těla, by měl být pro úterní duel s Philadelphií v pořádku.
24letého Kahuna trápí symptomy otřesu mozku, které si přivodil ve druhé třetině klání. Talentovaný Němec, jenž naskočil v tomto ročníku do 48 střetnutí se ziskem 10 branek a 17 asistencí, bude absentovat zatím na neurčitou dobu.
Do sestavy se naopak pomalu vrací obránce Justin Schultz, který vinou potíží dolní části těla chyběl od 17. prosince. V zápase proti Flyers by měl být mužstvu k dispozici.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -