- Reklama -

Po hitu Rowneyho si Fabbri do konce sezóny už nezahraje

- Reklama -

Fanoušci St. Louis nebudou v dobrém vzpomínat na sobotní utkání s Pittsburghem. Jejich oblíbenci podlehli partě okolo Sidneyho Crosbyho 1:4, frustraci z prohry navíc umocňuje zranění Robbiho Fabbriho. Ten si poranil levé koleno a do konce sezóny už si nezahraje.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


„Je to citelná ztráta, Robbi nám bude chybět,“ sdělil k absenci kanadského centra nový šéf střídačky St. Louis Mike Yeho, jenž 1. února nahradil odvolaného kouče Kena Hitchcocka. Pozvánku do prvního týmu Blues obdrželi útočníci záložního celku Chicago Wolves (AHL) Kenny Agostino a Magnus Pääjärvi.
Pro Fabbriho, momentálně šestého nejproduktivnějšího hráče St. Louis, skončila letošní sezóna v deváté minutě první třetiny poté, co ho v blízkosti červené čáry narazil na mantinel forvard Penguins Carter Rowney.
Fabbri z ledu odkulhal na střídačku za pomoci obránce Coltona Parayka a viditelně nemohl došlápnout na levou končetinu. Později se podrobil důkladnému vyšetření, které odhalilo zranění předního zkříženého vazu v koleni. Nyní ho čeká dlouhá pauza, ale do začátku příštího přípravného kempu Blues by měl být v pořádku.
Jednadvacetiletý Robbi Fabbri, jehož Blues draftovali před třemi lety v prvním kole z 21. pozice, odehrál v letošním ročníku National Hockey League 51 utkání. Nasbíral v nich 29 bodů za 11 gólů a 18 asistencí.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -