- Reklama -

Po operaci bude Eliáš mimo hru na neurčito

- Reklama -

Zdravotní absence Patrika Eliáše se protáhne. Forvard New Jersey se rozhodl vyřešit přetrvávající potíže s kolenem razantním způsobem – svěřil se do rukou chirurgů a absolvoval artroskopickou operaci. Zatím není jasné, jak dlouho bude Ďáblům scházet. Klub o tom informoval na svých internetových stránkách.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


„Zákrok byl úspěšný. Patrik je mimo hru na neurčitou dobu,“ sdělil generální manažer Devils Ray Shero. „V tuto chvíli neexistuje žádný časový harmonogram pro jeho návrat. Ale zůstáváme optimisty a věříme, že to bude ještě v letošní sezóně.“
Vážné zdravotní problémy s kolenem stály Patrika Eliáše víc než měsíc z úvodu sezóny, v sestavě Devils se objevil až 25. listopadu. A bohužel ani od té doby nehrál pravidelně. Zatím stihl nastoupit jen v třinácti zápasech, ve kterých vstřelil jednu branku a na čtyři další přihrál.
Chirurgický zákrok podstoupil osmatřicetiletý rodák z Třebíče na klinice v Clevelandu a provedl ho Anthony Miniaci. „Podstoupit operaci bylo rozhodnutí, které bylo učiněno na základě mnoha rozhovorů mezi našimi trenéry, lékaři a Patrikem,“ uvedl Shero.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -