- Reklama -

Po premiérovém gólu vystřízlivění. Nečas v prvním týmu končí

- Reklama -



Martin Nečas bude muset o své místo u Hurricanes bojovat v AHL. Carolina ve středu oznámila, že posílá českého útočníka na farmu k Charlotte Checkers.
Zpráva přitom přichází jen den poté, co si devatenáctiletý rodák z Nového Města na Moravě připsal v NHL svůj první gól (video ZDE). V sedmi utkáních aktuální sezóny zaznamenal v dresu Canes dohromady dva body (1+1).

Minulý ročník strávil žďárský odchovanec v extralize, kde hájil barvy Komety Brno. Celkem naskočil do 24 duelů s bilancí devíti gólů a osmi asistencí.
Nadějný forvard byl draftován v roce 2017 v prvním kole z 12. místa. Svůj debut v NHL si pak odbyl 17. října 2017 v utkání proti Edmontonu.
Spolu s Nečasem byl vyslán do záložního celku také obránce Haydn Fleury.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -