- Reklama -

Poslechněte si zbrusu novou hokejovou hymnu od skupiny Kabát!

- Reklama -

NHLnews vám jako jeden z prvních sportovních portálů v České republice představuje hokejovou hymnu z nového CD skupiny Kabát. Skladba, jež je určená všem fanouškům nejrychlejší kolektivní hry, se jmenuje „Brousíme nože“ a byla připravena při příležitosti 79. mistrovství světa v ledním hokeji, které se bude konat v Praze a Ostravě.


MS 2015 s NHLnews:

  • reportáže ze zápasů se zaměřením na hvězdy NHL
  • ankety mezi fanoušky
  • rozhovory s českými i zahraničními hráči

Sledujte nás na Facebooku a Twitteru. Vtáhneme vás do hry!


Singl budete často slýchávat nejen v rádiích (Beat, Hitrádia, Rádio Impuls, Kiss,…), ale po čas mistrovství světa také v pražské 02 a ostravské ČEZ aréně. Šampionát začíná 1. května.
„Domluvili jsme se s hokejovým svazem, že ji dáme hned teď k dispozici, aby si ji fandové hokeje, kteří se chystají na MS, mohli zažít a případně zabékat na stadionech, kde se bude hrát,“ stojí v prohlášení Kabátů, jež má NHLnews k dispozici.

Předturnajové horečky využil také oblíbený písničkář Jaromír Nohavica, který představil před dvěma týdny v Bratislavě svou hokejovou novinku. Slezský bard, jehož pojí přátelství s trenérem Vladimírem Vůjtkem, složil poprvé text ve slovenštině.
„Ve svém repertoáru mám několik písní se sportovní tématikou, tak jsem přidal další, hokejovou,“ vysvětlil Nohavica své pohnutky bratislavskému publiku. Ironickou písničku s názvem „Pieseň smutného hokejisty“ si můžete poslechnout na stránkách NOVY Sport.
Oficiální spot Mistrovství světa 2015, který vznikl pod taktovkou režiséra Jakuba Koháka, byl zveřejněn již v říjnu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -