- Reklama -

Poslední šance pro Nashe? Co takhle přidat se k Torontu?

- Reklama -

Fanshop týmuRick Nash v 34 letech moc dobře ví, že jeho kariéra se chýlí ke konci. Jednička draftu 2002, která své působení v NHL rozdělila mezi Columbus Blue Jackets, New York Rangers a Boston Bruins, stále nepodepsala kontrakt pro tuto sezónu. Nedávno se objevila zpráva o tom, že končí kariéru. Agent držitele Maurice Richard Trophy ze sezony 2003-2004 Joe Resnick ale tyto zvěsti utnul v zárodku.
„Není žádná pravda, že se Rick rozhodl ukončit kariéru. Naše pozice se od 1. července nezměnila,“ odpověděl na zprávu, že se jeho klient rozhodl pověsit brusle na hřebík, Joe Resnick. Problémem však je, že někdejší kapitán Columbusu se stále potýká s následky otřesu mozku. Proto také zatím odkládá rozhodnutí o své budoucnosti. Zatím platí, že v profesionálním hokeji chce pokračovat. Pro server The Athletic řekl, že mu hokej chybí.
„Nejdůležitější je pro mě rodina. Musím se dát zdravotně do pořádku, než vyřeším své plány do budoucna. Zatím ale nevím, kdy to bude,“ sdělil serveru Nash.




Server NHL Trade Rumours spekuluje, že pokud následky otřesu mozku u bývalého útočníka Bostonu ustoupí, zájem o jeho služby by mělo okolo pěti nebo šesti klubů. Mezi nimi se nachází jeho mateřský Columbus, nebo i možná pro někoho překvapivě Toronto.
Podle experta TSN Shawna Simpsona by se mohl Nash v novém roce připojit k farmářskému týmu Toronto Marlies a odtud se zkusit prosadit do hlavního mužstva. Dodal by tak důležité zkušenosti mladé soupisce Maple Leafs a předpokládá se, že by hrál prakticky „za hubičku“.


Angažmá v Torontu by mohlo nahrávat i to, že je oblíbencem Mika Babcocka. „Můžu vám říct jedno – Babcock miluje styl hry Ricka Nashe. Měl jej v mužstvu při olympiádách. Zatím je to ale bezpředmětné, protože zdravotně zatím není schopen návratu,“ vyjádřil se k tématu novinář Bob McKenzie z TSN.
Návratu do dresu Modrokabátníků by zase mohla nahrávat současná rodinná situace vyhlášeného střelce. V létě se jeho manželce narodil třetí potomek, rodina je navíc trvale usazena v okolí Columbusu. Prokazatelně se už sešel s vedením místního mužstva. Vše ale závisí na jeho zdraví.
Titulní foto: Icon Sporstwire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -