- Reklama -

Presso nebo turka? Bývalý rváč sehnal novou práci

- Reklama -

Fanda NHLProblémy se na někdejšího bitkaře Washingtonu, Vancouveru nebo třeba Philadelphie Donalda Brasheara po konci jeho kariéry jen lepily. Nyní musel bývalý hráč, který strávil 17 sezon v NHL, vzít novou práci.
Přestože si během kariéry vydělal přes 16 milionů dolarů, po kolapsu jeho realitní firmy Brash Properties 87 loni na podzim, není Brashearova finanční situace zrovna nejlepší. Dluhy z byznysu se mu vyšplhaly na 200 tisíc dolarů. Aby toho nebylo málo, letos v červnu byl zatčen a v srpnu souzen za držení kokainu.
Pomocnou ruku zbankrotovanému těžkotonážníkovi podal jeho někdejší spoluhráč z Montrealu Canadiens Pierre Sévigny. Ten vlastní pobočku kavárenské frančízy Tim Horton’s v Quebec City, ve které Brasheara zaměstnal.


„Ano, Donalda jsem skutečně zaměstnal. Je tu proto, aby mi pomohl. Uvidíme, jak to půjde. Zatím to bereme ze dne na den,“ řekl deníku Le Journal de Quebec Sévigny. Brashearovi je v současnosti 47 let. V minulosti byl kromě zmíněné drogové kauzy dvakrát odsouzen za napadení.
Pomůže nové zaměstnání majiteli 2634 trestných minut v NHL postavit se zpět na nohy?



- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -