- Reklama -

Přestup léta se blíží! Erik Karlsson má namířeno na jih

- Reklama -

Hvězdný bek Erik Karlsson se stěhuje z Ottawy. Podle Shawna Simpsona ze stanice TSN posílají Senators sedmadvacetiletého Švéda do Tampy. Obě strany se měly dohodnout ve čtvrtek v noci a nyní už jen údajně čekají, až jim obchod posvětí samotná liga.
Simpsnův kolega Darren Greger k tomu poznamenává, že do trejdu mohou být zapojeni i New York Rangers, kteří by Lightning pomohli s uvolněním místa pro Karlssonův 6,5miliónový roční plat.


Kšiltovky a čepice NHL, které musíš mít? Klikni ZDE


Mezi další vážné zájemce o Karlssonovy služby patřili Dallasa Stars (psali jsme ZDE) a Columbus Blue Jackets, potenciální výměny ale měly ztroskotat na velkých požadavcích Senátorů.
U Karlssona, který se může stát příští léto volným hráčem, se očekává, že jeho nový kontrakt bude mít podobné parametry jako dohoda mezi Drewem Doughtym a Los Angeles Kings. Ti si s osmadvacetiletým Kanaďanem plácli na osmileté smlouvě v celkové hodnotě 88 mil. dolarů (čtěte ZDE).
Dále sledujeme…
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -