- Reklama -

Příliš velké sousto pro Hurricanes? Lup v Torontu jim nevyšel

- Reklama -

Fanda NHL
Útočník William Nylander zůstává i několik dní před začátkem nové sezóny jako chráněný volný hráč stále bez smlouvy. Absence nového kontraktu vyvolala spekulace, zda jej Toronto nechce vytrejdovat. Největším zájemcem o služby dvaadvacetiletého Švéda mají být Carolina Hurricanes.
„Dostal jsem otázku: Chcete ho nyní vyměnit? Mou odpovědí bylo, že ne,“ řekl generální manažer Leafs Kyle Dubas Kevinu McGranovi z deníku Toronto Star. „Okolnosti se mohou změnit, ale nemáme to v plánu a ani o tom nediskutujeme.“




NEPŘEHLÉDNĚTE: Návrat domů. James van Riemsdyk se znovu zabydlel ve Philadelphii

Expert stanice TSN Pierre LeBrun v jednom z rozhlasových pořadů uvedl, že tázajícím mančaftem byla právě Carolina.
Známý insider k tomu podotkl, že Canes Nylandera s největší pravděpodobností nezískají. Celek se Severní Karolíny by se musel v trejdu vzdát několika draftových voleb, což by pro něj bylo takřka likvidační.
Nylander byl v minulém ročníku třetím nejproduktivnějším hráčem Maple Leafs, když v 82 zápasech nastřádal 61 bodů za 20 gólů a 41 asistencí. Javorové listy se tak podle všeho budou snažit mladou hvězdu udržet.
Podle Darrena Dregera z TSN podepíše talentovaný Seveřan kontrakt ještě před startem letošní sezony. Ta pro Toronto začíná už ve středu soubojem s Montrealem.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -