- Reklama -

Přírůstek do statistik, přírůstek do rodiny

- Reklama -

Z nedělního zápasu mezi NY Rangers a Torontem stihl domácí Rick Nash odehrát jen dvě třetiny. V první vyrovnával na 1:1, ve druhé se spoluhráči nevěřícně sledoval, jak narůstá skóre na straně hostů z Kanady. Předčasný odchod ze stadiónu ale nebyl důsledkem nepříznivého stavu 2:6 po čtyřiceti minutách hry.
Kanadský útočník spěchal za těhotnou manželkou, o pár hodin později už byl šťastným otcem. Trenér Jezdců Alain Vigneault posléze přiznal, že bylo nejisté, zda Nash vůbec nastoupí.


Za Nashovým zařazením na soupisku však nehledejte nelidské poměry u Rangers. Budoucí tatínek během přestávkového rozhovoru s novináři uvedl, že klubový lékař sice na střídačce čeká na informace od kolegů s mobilním telefonem v kapse, ale šťastný pár nepředpokládá, že by se prvního potomka dočkal tak brzy. Pravděpodobnější bylo, že Nash si vezme omluvenku na úterní derby s Ostrovany.

Příští zápas v TV: NY Rangers – NY Islanders, út/st 14. října, 1:05, Nova Sport/Voyo. Kompletní program zde.

Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -