- Reklama -

Přivítá Chicago ztraceného syna?

- Reklama -

Fanda NHL
Artěmij Panarin zvažuje návrat do Chicaga. Hvězdný útočník se stane příští léto nechráněným volným hráčem a setrvání v Columbusu pro něj není příliš lákavé. O jeho chuti působit ve Windy City informuje Scott Powers z portálu The Athletic.
Šestadvacetiletý Rus dal již dříve najevo, že neplánuje podepsat s Blue Jackets dlouholetý kontrakt a preferuje maximálně dvouletou smlouvu (psali jsme ZDE).
Panarinova neochota upsat se Modrokabátníkům na delší dobu vyústila ve snahu Columbusu mladého forvarda toto léto vytrejdovat. Zájemce se ale nenašel.
Podle Powerse nyní Panarin pokoukává po organizaci Blackhawks, kde v roce 2015 odstartoval svou kariéru v NHL. Vítěz Calder Trophy z roku 2016 těžil v Illinois zejména ze spolupráce s Patrickem Kaneem. Do Ohia přišel loni v červnu výměnou za Brandona Saada.
Z TÁBORA HAWKS: Soumrak Blackhawks na obzoru. Stanou se v Chicagu opět neviditelnými?
Panarin si vytvořil v uplynulé sezóně s 55 asistencemi a 82 body svá nová osobní maxima. S přehledem ovládl týmovou produktivitu a dotáhl Blue Jackets až do play-off.
Hráčův agent Dan Milstein se ke spekulacím o touze svého svěřence hrát opět v Chicagu odmítl vyjádřit. Generální manažer Columbusu Jarmo Kekäläinen se však už koncem června nechal slyšet, že Panarin podle něj začne budoucí ročník v jeho mančaftu.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -