- Reklama -

Proč nepoužíváte video i na fauly? Běsnil po vyřazení Marchessault

- Reklama -

Fanshop týmuVegas Golden Knigths se v sedmém zápase série se San Jose Sharks stali oběťmi jednoho z nejzázračnějších obratů v dějinách NHL. Sharks dokázali otočit nepříznivý vývoj utkání, když ještě deset minut před koncem třetí třetiny prohrávali o tři branky. Pak ale byl vyloučen Eakin za krosček na Joea Pavelskiho, který skončil po nepříjemné ráně do hlavy v péči lékařů.
Eakin dostal pětiminutový trest, Žraloci v této přesilovce vstřelili celkem čtyři branky. Marchessault sice ještě dokázal při hře bez brankáře vyrovnat na 4:4, Rytíři ale nakonec padli v prodloužení.
Zákrok Eakina na Pavelskiho

Právě střelci vyrovnávací branky toto vyloučení leželo v žaludku. „Samozřejmě doufám, že je Joe Pavelski v pohodě. Nikdo nechce vidět, aby se něco takového stalo,“ začal nejprve smířlivě útočník Vegas.
Pak přitvrdil: „Ale jinak je to zk******* vtip,“ pokračoval. „Dát pět minut za něco takového? Proč nepoužívat video na takové momenty? Úplně to změnilo vývoj utkání,“ nadával v kabině před reportéry.
„Dát pět minut v době, kdy skóre nebylo těsné a navíc u situace, kterou rozhodčí ani neviděli? Dej dvě minuty a víc o tom nepřemýšlej,“ zhodnotil viditelně zklamaný Marchessault.
Co řekl rozhodčí hráčům přímo na ledě?
„Řekl, že to vypadá velmi špatně. Takže to evidentně neviděl a jen tak hádal. Spousta hráčů na vás takto nastoupí, když prohrají buly. Nevykládejte si to špatně, mám Pavelskiho velmi rád, je to skvělý hráč a doufám, že bude v pořádku. Ale tohle špatné rozhodnutí nás stálo celou sérii,“ nemohl se s výsledkem smířit střelec čtyř branek v sérii.
„Proč nemají video? Hra je neskutečně rychlá pro všechny. Je to trapné, skončit takovým stylem,“ mrzelo osmadvacetiletého Kanaďana.

Titulní foto: Icon Sportswire
 

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -