- Reklama -

Provokace. Lindholm si utahoval z fanoušků Hurricanes

- Reklama -

Fanshop týmu
Elias Lindholm se projevil jako provokatér a po nedělním vítězství Calgary na ledě Caroliny na sebe upoutal nevídanou pozornost.
Útočník Flames a bývalý člen sestavy Hurricanes parodoval po výhře 4:3 známé oslavy domácích hokejistů a výzvami k potlesku si vysloužil nesouhlasný hukot z hlediště.

„Moje jméno se během utkání objevilo dvakrát na kostce a pokaždé bylo vypískáno, takže si myslím, že jsem to stylově zakončil,“ sdělil Lindholm po zápase reportérům.
Čtyřiadvacetiletý Švéd rozšířil v duelu svou šňůru bodových zápisů na 10 klání, když se gólově prosadil v první třetině.
Hurricanes vytrejdovali Lindholma do Calgary loni v červnu. Spolu s ním putoval k Flames také Noah Hanifin (o výměně čtěte ZDE).



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -