- Reklama -

Puljujärvi se cítí být v Edmontonu nedoceněný

- Reklama -

Útočník Jesse Puljujärvi má pocit, že Oilers plně nevyužívají jeho potenciálu. 21letý Fin, který již delší dobu deklaruje, že za Edmonton odmítá dále hrát, by rád do týmu, který mu umožní působit v prvních dvou útocích.
„Chci být v mužstvu, v němž bych získal místo v jedné z prvních dvou formací a kde bych mohl hrát 15 minut za zápas,“ uvedl chráněný volný hráč Olejářů v rozhovoru pro finskou televizi. „Potom bych mohl ukázat, co ve mně je. To je moje priorita.“



Puljujärviho agent nedávno uvedl, že hokejista je natolik znepokojen možností pokračování u Oilers, že začal jednat s Kärpätem Oulu. Cílem jejich jednání je donutit albertský celek k trejdu, jenž mladého hráče posune do jiného mančaftu NHL.
Edmonton draftoval rodáka ze Švédska v roce 2016 ze 4. místa. Od té doby ale dostával na ledě jen omezený prostor a ve 139 utkáních nasbíral pouhých 37 bodů (17+20).
„Puljujärvi je přesvědčený o tom, že potřebuje změnu. Je to hráč NHL, který touží po novém začátku. Plat může být takřka všelijaký,“ řekl k situaci jeho zástupce Mark Lehto.
Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -