- Reklama -

Radko Gudas se tvrdě opřel do NHL

- Reklama -

Fanshop týmuNesmlouvavý bek Radko Gudas, toho času ve službách Washingtonu Capitals, se před několika dny rozpovídal. A nebylo to pěkné čtení, alespoň pro pohlaváry ve vedení NHL. Devětadvacetiletý obránce komentoval současné dění v Berouně, kde se nyní připravuje na restart nejprestižnější hokejové ligy světa.
Na přetřes přišla nejen pandemie koronaviru, která od února ochromila celý svět. Gudas se také rozpovídal o své budoucnosti v NHL.

HOKEJOVÁ BOMBA: Roušky NHL za pár kaček!

„Myslím, že bychom neměli už hrát, když celý svět zrušil své soutěže. Hokej bude jediným sportem, který se bude snažit násilím vše dokončit. Nepustí nás na olympiádu, abychom se nezranili, přitom nás za těchto podmínek nechají hrát. Plaveme proti proudu, peníze vládnou světu. Je to trochu smutné, riskovat zdraví tolika lidí pouze pro peníze,“ nebral si servítky ostrý hoch Washingtonu.
Podle Gudase bude jen otázkou času, než se liga znova přeruší. „Stačí, aby se nakazil jeden hráč. Do týdne to bude mít celá liga,“ myslí si řízný obránce.
Gudasovi po sezoně 2019/2020 skončí kontrakt. Vzhledem k tomu, že Capitals budou mít velké problémy nasoukat se pod platový strop, neočekává český reprezentant, že by v hlavním městě USA pokračoval.
„Myslím, že není šance, že bych zůstal ve Washingtonu. Mají mladé hráče pod kontraktem a spousta starších, kterým končí smlouva jako mně, nepodepíše nové,“ uzavřel svoji zpověď Gudas.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -