- Reklama -

Rangers budou vždy mojí součástí, říká bouřlivák Tortorella

- Reklama -

John Tortorella nedávno ukázal svojí méně drsnou a ne tak tvrdohlavou tvář. Rozpovídal se o svém bývalém klubu New York Rangers tak, jak u něj fanoušci i média nejsou zvyklí.
Nyní stojí na lavičce Columbus Blue Jackets již třetím rokem. Jakmile byl před vzájemným duelem proti Rangers, dotázán na pocity ohledně svého soupeře, rozzářil se mu na tváři upřímný úsměv.
„Jste v organizaci pět let, žil jsem tu během léta a mám zde spoustu dobrých přátel.“ povídá známý bouřlivák. „Rangers jsou teď jiný tým, stejně jako celá liga a lidé přicházejí a odcházejí. Je tam spousta jiných tváří. Ale nikdy si neříkám, že bychom je měli nakopat. Vždycky potkám spoustu dobrých přátel, když se potkáme.“
Tortorella trénoval klub z Manhattanu od poloviny sezóny 2008/09 a vedl tým i během tažení do konferenčního finále v sezóně 2012/13, které Rangers prohráli s rivalem z New Jersey. Byl to právě Tortorella, kdo týmu vrátil identitu a zažil s ním jednu z nejúspěšnějších sezón.
Klub se od té doby změnil, ale některé tváře v něm stále zůstávají a jeho bývalý trenér k němu podle všeho stále chová sympatie. Tedy alespoň do chvíle, než proběhne úvodní vhazování.
„Strávil jsem tu několik let, takže se stali mojí součástí. Nyní trénuji jiný klub, ale stále je to kus mě, že jsem byl součástí té organizace. Miloval jsem trénovaní Rangers. To je vše o čem mohu přemýšlet. Není to tak, že bych byl z něčeho rozčílený. Je fajn kluky zase vidět a poslat si pár textovek před zápasem. Ale když začne hra, prostě se hraje. Je to náš divizní soupeř a když na to dojde, prostě hrajete.“ svěřil Tortorella.
Zápas Rangers s Columbusem proběhl v pátek na ledě Nationwide Arény a domácí Jackets vyhráli 3:1

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -