- Reklama -

Rangers se začali zbavovat hvězd, Zuccarello už patří Dallasu

- Reklama -

Fanda NHL
Dallas získal v rámci trejdu s New Yorkem Rangers útočníka Matse Zuccarella. Pro zisk norské hvězdy obětoval dvě podmíněné volby – ve druhém kole draftu 2019 a třetím kole draftu 2020.
Newyorčané tak podle všeho začali očekávaný výprodej (psali jsme ZDE).


Pokud Stars letos vyhrají dvě série play-off a Zuccarello v nich naskočí minimálně do 50 procent zápasů, budou si moci Jezdci letos vybírat už v kole prvním. V případě, že Dallas podepíše s Zuccarellem nový kontrakt, změní si i volba v roce 2020 na volbu v prvním kole.
Rangers si k tomu stále ponechávají 30 procent Zuccarellova platu. Jednatřicetiletý rodák z Osla momentálně pobírá 4,5 mil. dolarů, smlouva mu končí 1. července.
Zuccarello má v Texasu posílit ofenzivní schopnosti Stars, kteří se s průměrem 2,51 branky na utkání řadí v lize až na celkové 29. místo.
Norský reprezentant zanechal v New Yorku výraznou stopu v roce 2014, kdy svému týmu dopomohl 13 body v play-off do finále Stanley Cupu. Dohromady odehrál za celek sídlící v Madison Square Garden 509 klání, v nichž vstřelil 113 gólů a zaznamenal 352 bodů.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -