- Reklama -

Rangers získali dva důležité podpisy

- Reklama -

Rangers podepsali nové dvouleté smlouvy se dvěma chráněnými volnými hráči, kteří byli přihlášeni na arbitráž. Jedná se o gólmana Alexandara Georgieva a zadáka Tonyho DeAngela.
24letý Georgiev, který si přijde na 2,425 mil. dolarů ročně, zaznamenal v minulém ročníku bilanci 17-14-2 a kryl 91 procenta střel. Celkem odchytal v NHL 77 zápasů.
Stejně starý DeAngelo, jenž si ročně vydělá 4,8 mil., má za sebou přelomový ročník, když si s 15 góly a 53 body připsal svá osobní maxima. Za sebou má přitom sezónu s kontraktem v hodnotě 925 tisíc dolarů.
Newyorčanům zůstává pod platovým stropem stále téměř 10,9 miliónů, přičemž jim z prvního týmu zůstávají nepodepsaní jen forvardi Ryan Strome a Brendan Lemieux.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -