- Reklama -

Rangers zvažují návrat Filipa Chytila do Česka

- Reklama -

Talentovaný český útočník Filip Chytil pravděpodobně na nějakou dobu v NHL dohrál.
Poté, co nastoupil do dvou úvodních zápasů sezóny, zůstal Chytil pouze mezi zdravými náhradníky v zápase s Canadiens, který Rangers vyhráli 2:0.
Mladý forvard nehrál v prvních zápasech nijak přesvědčivě. Jeho tým oba zápasy prohrál. Kouč Alain Vigneault teď musí  obtížnou situaci kolem českého hráče vyřešit. Bude pro vývoj slibného hokejisty lepší zůstat v NHL a hrát druhé housle a nebo je lepším řešením poslat ho zpět do České republiky, kde bude zastávat výraznější roli?
„To je pro nás důležitá otázka, kterou musíme zodpovědět. Víme, že tu máme mladého, talentovaného hráče. Musíme pro něj udělat správnou věc,“ prohlásil Vigneault.
Chytil byl draftován na letošním drafu z 21. pozice. Díky skvělému přípravnému kempu dostal šanci v hlavním týmu Rangers. Zápasy hrál na pozici centra v útoku s Rickem Nashem a Matsem Zuccarellem. V prvním utkání odehrál na ledě 7 minut a 40 sekund, zatímco v tom druhém pouze 4 minuty a 59 sekund.
„Cítil jsem, že Filip má problémy najít si na ledě svoji cestu,“ řekl Vigneault.
Nyní se budou muset Vigneault a GM Jeff Gorton správně rozhodnout. Chytil může odehrát v NHL devět utkání, než vstoupí v platnost jeho nováčkovský kontrakt.
„Samozřejmě si o tom s Jeffem budeme povídat. Uvidíme co se stane,“ uzavřel Vigneault.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -