- Reklama -

Rasismus v AHL. Olejář byl suspendován na pět zápasů

- Reklama -

Fanshop týmu
American Hockey League suspendovala obránce Bakersfieldu Condors Brandona Manninga na pět utkání za rasistické urážky, kterých se dopustil směrem k soupeři v pondělním duelu s Ontariem Reign.
Condors jsou farmou Edmontonu, zatímco Reign slouží jako záložní celek Los Angeles.
Podle Grega Boysena z portálu The Hockey Writers mířil slovní atak na útočníka Bokondjiho Imamu.


Manning vydal ke svému trestu následující prohlášení:
„Minulý večer jsem se dopustil na adresu protihráče hloupých a útočných komentářů. Po zápase jsem s ním mluvil osobně, za což jsem nesmírně vděčný. Dovolil mi omluvit se a já vzal za své výroky plnou zodpovědnost. Z incidentu jsem si odnesl poučení. Slibuju, že příště budu konat lépe.“
29letý Kanaďan se dostal k Oilers v rámci loňského trejdu z Chicaga spolu s Robinem Norellem výměnou za Jasona Garrisona a Drakea Caggiulu. Za první tým stihl od té doby naskočit jen do 21 utkání.
Před angažmá v Albertě odehrál 207 střetnutí za Philadelphii, v jejímž dresu nechvalně proslul jako autor zranění Connora McDavida v jeho nováčkovské sezóně.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -