- Reklama -

Rask měl pro opuštění bubliny řádný důvod

- Reklama -

Spekulace okolo Tuukky Raska nabírají na obrátkách. Jeho odchod z karanténní bubliny má přitom podle dostupných informací kořeny v rodinných záležitostech.
33letý Fin oznámil své rozhodnutí odstoupit z play-off pouhé dvě hodiny před třetím duelem série proti Carolině (čtěte ZDE).

HOKEJOVÁ BOMBA: ROUŠKY NHL ZA PÁR KAČEK!

Generální manažer Bruins Don Sweeney byl při otázkách novinářů opatrný a jako prioritu zřetelně považoval Raskovo soukromí.
„Jeho rodina je v bezpečí a zdravá, ale novorozenec a další dvě dcery jsou pro Tuukku velkou zodpovědností,“ naznačil Sweeney důvody gólmanovy absence.
Hráčův agent Brett Peterson byl ještě skoupější na slovo a pro deník Boston Globe odmítl podat bližší info.
Greg Hill z rozhlasové stanice WEII k tématu uvedl, že Rask musel takto jednat z důvodu obavy o zdraví jedné ze svých dcer.

„Můžu vám jen říct, že měl telefonát od své manželky, protože měla jedna z dcerek urgentní zdravotní potíže,“ poznamenal Hill.

Hlavní kouč Bruins Bruce Cassidy pro Globe sdělil, že naposledy mluvil s Raskem v neděli.

- Reklama -

„Chtěl jsem se ujistit, že se jeho ženě a dětem daří dobře. A vypadá to, že se věci skutečně zlepšují,“ řekl lodivod bostonské lavičky.
Připomínáme, že Raskův odchod zanechává jako klubovou jedničku Jaroslava Haláka.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -