- Reklama -

Rask odstoupil z play-off

- Reklama -

Gólman Bostonu Tuukka Rask v tomto play-off končí. 33letý Fin oznámil své rozhodnutí pouhé dvě hodiny před třetím duelem série proti Carolině.
„Chtěl bych být stále ve hře, ale v tuto chvíli jsou důležitější věci než hokej, a to například být se svou rodinou,“ uvedl Rask ve svém prohlášení. „Chci poděkovat klubu a mým parťákům za jejich podporu a přeju jim úspěch v play-off.“
„Nemyslím si, že je to pro nás jakkoliv překvapivé,“ poznamenal k věci generální manažer Don Sweeney. „Prioritou musí být vždy rodina a my tohle podporujeme.“

HOKEJOVÁ BOMBA: ROUŠKY NHL ZA PÁR KAČEK!


Raskův odchod zanechává jako klubovou jedničku Jaroslava Haláka. 22letý Dan Vladař, který si ještě v NHL nezachytal, mu pak bude krýt záda.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -