- Reklama -

Reaves a Kane se do sebe opět pustili

- Reklama -

Tak už to vypadá, že slovní přestřelky mezi forvardem Vegas Ryanem Reavesem a útočníkem San Jose Evanderem Kanem patří ke koloritu offseason NHL.
Reaves oživil rivalitu v neděli, když měl proslov na hokejově laděné svatbě svých přátel. Během řeči se mimo jiné nazval „nejhorší Kaneovou noční můrou“.


Reakce jeho soka na sebe nenechala dlouho čekat. „Skvělá ukázka snahy být důležitý, i když nejste,“ uvedl Kane na svém Twitteru.


Oba hráči měli v uplynulé sezóně několik potyček, které vygradovaly v prvním kole play-off. Potěšit je může fakt, že na další střetnutí nebudou muset dlouho čekat. Golden Knights a Sharks otevřou svým duelem 2. října nový ročník.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -