- Reklama -

Rebelie končí. Sabres se s Berglundem rozloučili

- Reklama -

Fanshop týmu
Krátké působení útočníka Patrika Berglunda v Buffalu míří ke konci. Třicetiletý Švéd byl ve středu umístěn na nepodmínečnou listinu nechráněných hráčů za účelem předčasného ukončení kontraktu.
Krok následuje poté, co byl Berglund klubem 15. prosince suspendován za neplnění hokejových povinností (čtěte ZDE).



„Z toho, co vím po rozhovorech s lékaři, byl nemocný. Tak jsme k tomu přistupovali. Očividně se to však rozvinulo v něco jiného,“ popsal již dříve situaci trenér Phil Housley.
Podle dostupných informací se Berglund po uzdravení odmítl vrátit k týmu.
Berglund se k Sabres dostal spolu s Vladimírem Sobotkou, Tagem Thompsonem a dvěma draftovými volbami během letního megatrejdu se St. Louis. Opačným směrem putoval Ryan O’Reilly.
Stříbrný medailista z Her 2014 odehrál v tomto ročníku 23 zápasů s bilancí dvou gólů, dvou asistencí a pěti minusových bodů. Z jeho pětileté smlouvy s průměrnou roční hodnotou 3,85 mil. dolarů zbývají ještě další tři sezóny.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -