- Reklama -

Rekonvalescence Tylera Johnsona pokračuje podle plánu

- Reklama -

Od zranění zápěstí na pravé ruce uplynulo dva a půl měsíce a Tyler Johnson si pochvaluje, že obtíže téměř vymizely. Jak píše zámořský tisk, i bez operace se zápěstí dobře hojí a elitní centr Tampy Bay už ani nemusí nosit ortézu.
„Rekonvalescence pokračuje, zlepšuje se to,“ uvedl Johnson v rozhovoru pro klubový web. „Už se nemohu dočkat přípravného kempu,“ doplnil.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Rodák ze Spokane se zranil v prvním utkání letošního finále play off NHL. O herní pohodu ho připravila srážka s důrazným chicagským zadákem Brentem Seabrookem. Od té chvíle se začaly výrazně zhoršovat jeho statistiky na vhazování.
Johnson zranění nepřiznal a sérii proti Blackhawks statečně dohrál. Pětadvacetiletý forvard Lightning dokonce vyhrál produktivitu vyřazovací části soutěže. Ve 26 utkáních si připsal 23 bodů za 13 branek a 10 přihrávek. V posledních deseti zápasech ale vstřelil jen jeden gól.


Bude vás zajímat:

- Reklama -

„Měli jsme pozoruhodnou sezónu. Byl to splněný sen, že jsme postoupili do finále Stanley Cupu a byli schopni v něm držet krok s tak těžkým soupeřem, jakým je Chicago. Ale to nám samozřejmě nestačí. Musíme vyhrát. Od toho tu jsme. Od pohárového triumfu nás dělily dvě výhry a to je skutečně těžké strávit. Během celého léta prožíváme hodně nepříjemné pocity,“ řekl Johnson.


Hokejisté Tampy odvedli v minulé sezóně opravdu výbornou práci. V 82 zápasech nasbírali 108 bodů a v tabulce Východní konference obsadili třetí místo za New Yorkem Rangers (113) a Montrealem Canadiens (110).
„Když se podíváte na Twitter a vidíte, co Blackhawks dělají se Stanley Cupem, napadne vás, že jste to mohli být vy. To je přesně to, proč na sobě letos v létě tvrdě makáme a stejné to bude také v přípravném kempu i během celé sezóny,“ slibuje Johnson.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -