- Reklama -

Rittich bude dál bojovat v Calgary

- Reklama -

Fanshop týmu
Gólman David Rittich se vyhnul arbitráži a podepsal s Calgary jednocestnou roční smlouvu v hodnotě 800 tis. amerických dolarů. Oproti poslednímu kontraktu na 725 tisíc si tak mírně polepší.
Pětadvacetiletý rodák z Jihlavy odchytal v minulém ročníku za Flames 21 utkání s bilancí 8-6-3, úspěšností zákroků 90,4 procent a průměrem 2.92 inkasovaného gólu na zápas. Dalších dvanáct duelů absolvoval na farmě v AHL.


Chceš bezva draftovou kšiltovku za férovou cenu? Klikni TADY



Po ukončení zámořské sezóny si Rittich odbyl reprezentační debut na Českých hokejových hrách a byl nominován i do sestavy pro MS v Dánsku, kde nastoupil ve třech duelech.
V Calgary by měl nyní bojovat s Jonem Gilliesem (čtěte ZDE) o post brankářské dvojky za Mikem Smithem.
Jako nedraftovaný hráč okusil Rittich NHL poprvé v sezóně 2016/17, když dostal od vedení Plamenů důvěru v jednom duelu.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -