- Reklama -

Rittich se bude "soudit" na konci měsíce, Binnington zabojuje už 20. července

- Reklama -

Hráčská asociace NHLPA zveřejnila rozpis arbitrážních řízení s chráněnými volnými hráči, kteří se rozhodli vymoci si lepší plat před nezávislým soudcem.
Český gólman David Rittich přijde na řadu 29. července. Jedno z největších jmen přihlášených k arbitráži brankář Blues Jordan Binnington zabojuje už o devět dní dříve.
Všechna slyšení jsou naplánována mezi 20. červencem až 4. srpnem.


Arbitráž se týká chráněných volných hráčů (RFA), jimž po vypršení předchozí smlouvy musí klub předložit  tzv. kvalifikační nabídku na novou. Nedojde-li k dohodě (tzn. hokejista s ní nesouhlasí), končí obě strany před soudem. Většina hráčů se ale s klubem nakonec dohodne.




Data arbitráží nejzvučnějších jmen:

Hráč Tým  Datum
Joel Armia Canadiens 20.7.
Andrew Copp Jets 20.7.
Neal Pionk Jets 24.7.
Oskar Sundqvist Blues 24.7.
Jacob Trouba Rangers 25.7.
Sam Bennett Flames 27.7.
David Rittich Flames 29.7.
J.T. Compher Avalanche 31.7.
Danton Heinen Bruins 3.8.
Arturri Lehkonen Canadiens 3.8.
Joel Edmundson Blues 4.8.
- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -