- Reklama -

Rovných padesát! Ellis se upsal Predátorům na dalších osm let

- Reklama -

Fanda NHL
Nashville a obránce Ryan Ellis se dohodli na nové osmileté spolupráci. Kontrakt v celkového hodnotě 50 mil. dolarů začne platit od ročníku 2019/2020, kdy vyprší aktuální smlouva.
Sedmadvacetiletý ontarijský rodák, jenž se mohl stát příští léto nechráněným volným hráčem, si momentálně vydělává 2,5 miliónů za sezónu a čeká jej tak signifikantní platový nárůst.


Fanshop týmu
„Ryan je nedílnou součástí našeho týmu na ledě i mimo něj a jsme proto šťastní, že jeho vůdcovství zůstane v kabině i v dohledné budoucnosti,“ uvádí generální manažer David Poile v oficiálním klubovém prohlášení. „Často jsme hovořili o potřebě udržet týmové jádro pohromadě, a tohle je další příležitost, jak tak učinit a zároveň pokračovat ve snaze dosáhnout na Stanley Cup. Ryan vstupuje do svých nejlepších let a je jedním z důvodů, proč má toto mužstvo šanci zvítězit pokaždé, když vyjede na led.“
Z TÁBORA PREDS: Rivalita nikdy nespí. Kesler si píchl do Johansena i během offseason


Ellis má za sebou sedmý ročník u Predators, v němž odehrál 44 zápasů se ziskem 32 bodů (9+23). Menší počet střetnutí je způsoben zraněním kolene, kvůli němuž vynechal start sezóny. Celkově má na svém kontě v nejslavnější hokejové soutěži 396 utkání, v nichž nasbíral 55 gólů a 173 bodů. Tento bodový zisk mu v historické statistice obránců Nashvillu stačí na šesté místo.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -