- Reklama -

Rozšiřovací draft se blíží. Z hráčů s no-movement klauzulí bude k dispozici Fleury, možná i Phaneuf

- Reklama -

Slavnostní udělování individuálních trofejí National Hockey League se uskuteční 21. června v Las Vegas a součástí galavečera bude i rozšiřovací draft, prostřednictvím kterého poskládá kostru svého mužstva nový účastník soutěže z Las Vegas.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Všechny týmy musí oznámit seznam svých chráněných hokejistů do 18. června. O tři dny později představí zástupci Vegas Golden Knights seznam třiceti vybraných borců. Každý klub si bude moci chránit jen jednoho brankáře a osm mužů do pole, případně sedm útočníků a tři obránce.
Do těchto limitů jsou zahrnuti všichni hokejisté s no-movement klauzulí, které tak kluby musí chránit automaticky. Samozřejmě, že šéfové současných účastníků NHL mohli požádat daného hráče, aby se této výhody dobrovolně vzdal. Konečný termín pro vznesení tohoto požadavku byl stanoven na pondělí 12. června 2017 do 17:00 východoamerického času.

KlubHráčPostPožádali/NepožádaliRozhodnutí hráče
NY IslandersAndrew LaddLKNE-
Johnny BoychukONE-
Florida PanthersKeith YandleONE-
Pittsburgh PenguinsMarc-André Fleury BANOANO
Ottawa SenatorsDion PhaneufOANO?
Boston BruinsDavid KrejčíCNE-
Patrice BergeronCNE-
Brad MarchandLKNE-
David BackesCNE-
Zdeno CháraONE-
NY RangersMarc StaalONE-
Dan Girardi ONE-
Columbus Blue JacketsScott HartnellLKNE-

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -