- Reklama -

Rvačka na tréninku Jets. Kapitán se pobil se svým svěřencem

- Reklama -

Na sobotním tréninku Jets létaly pěsti. O nepříjemném incidentu, kterému přihlíželi také novináři, informuje portál NBC Sports.
Útočník Mark Scheifele médiím sdělil, že spor byl jen projevem „intenzivního tréninku“. Podle přítomných žurnalistů však došlo k regulérní rvačce, v níž si kapitán Blake Wheeler poměřil síly s obráncem Benem Chiarotem.


Hlavní trenér Paul Maurice své hráče varoval, aby se mezi sebou nebili, zároveň ale naznačil, že jej tento způsob vyvrcholení emocí netrápí. Wheelera přesto po potyčce vykázal z tréninku.


Winnipeg přitom zažívá úspěšné období, když poprvé ve své klubové historii dosáhl na hranici 100 bodů a míří do bojů o Stanley Cup.
„Jsme natěšení na play-off,“ snažil se incident obhájit Chiarot. „Takovéto věci se stávají. Emoce vzplanou. Intenzita na trénincích je dobrá věc.“
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -