- Reklama -

S Karlssonem si zasloužíme víc peněz, než má Subban, myslí si Doughty

- Reklama -

Většina hráčů v NHL není příliš sdílná, když přijde řeč na detaily ohledně jejich kontraktu. To ale není případ obránce Drewa Doughtyho.
Doughty sdělil, že bude v kontaktu s hvězdou Ottawy Erikem Karlssonem v období, kdy se v roce 2019 oba stanou nechráněnými volnými hráči.
„Vím, že budu s Karlssonem v kontaktu, abych zjistil, jaké peníze bude požadovat. Nevím jestli znovu podepíše v Ottawě a nevím, jestli já podepíšu s Los Angeles. Nikdy nevíte, co se může stát.“
Přestože obránce Kings nemá žádné konkrétní požadavky, nemůže přehlédnout kontrakt, který v Nashvillu běží P.K. Subbanovi, jenž si vydělá 9 miliónů USD ročně.
„Myslím, že se budeme poměřovat s tím, co dokázal získat P.K.,“ svěřil Doughty. „Myslím, že si oba zasloužíme trochu více,“ pousmál se hvězdný bek.
Doughty i Karlsson jsou považování za nejlepší obránce na světě a je jen velmi těžké oponovat proti tomu, aby nebyli přiměřeně zaplaceni.
Kde by chtěl Doughty podepsat v případě, že se nedohodne na prodloužení s Kings? V úvahu by připadalo Toronto, kterému fandil jako malý chlapec.
„Když jsem vyrůstal, sledoval jsem každý jejich zápas. Je těžké říct, že bych nikdy nechtěl hrát za Leafs,“ přiznává.
Zatímco tento komentář by mohl nabudit fanoušky Toronta, neskrývá Doughty ani svoji lásku k Los Angeles.
„Miluju tuhle organizaci. Miluju hráče. Cítíl bych se opravdu hodně, hodně, hodně, hodně, hodně špatně, kdybych některé kluky opustil. Dokázal jsem to příliš mnoho v téhle organizaci. Cítím se tu dobře. Los Angeles bude moji první volbou, abych zde podepsal, ale nikdy nevíte co se může stát,“ vyjádřil sedmadvacetiletý obránce.
 
 

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -