- Reklama -

Sabres jsou na dně a nervozita narůstá. Kdy dojde ke zlepšení?

- Reklama -

Je teprve polovina října, ale v kabině Sabres začínají být cítit první náznaky podráždění.
Sabres se toho v současnosti moc nedaří a na dobré náladě nepřidala ani porážka 2:3 na ledě San Jose. Ze čtyř odehraných zápasů prohráli hned tři v základní hrací době. V jednom zápase padli až v prodloužení. Prožívají svůj nejhorší start od roku 2013.
„Musíme najít způsob jak nenávidět prohry. Já vím, že prohry nenávidím. Je tu hodně kluků, kteří prohry nenávidí. Je rozdíl mezi tím hrát tvrdě, nebo hrát tvrdě a chytře. Musíme změnit naši hru skz na skrz. Všichni hráči včetně mě.“ říká Jack Eichel.
V posledním zápase se San Jose byl poměr střel 25:26, tedy rozdíl jednoho střeleckého pokusu. Jenže ve třetí třetině vypálili hráči Buffala pouze pětkrát a měli jen pramálo šancí ke vstřelení vyrovnávací branky.
„Pokud nemáte nasazení, je to automatické. Každý tým v téhle lize by měl mít nasazení. Myslím, že jsme měli dobré nasazení, ale když dojde na ty malé drobnosti, aby všechno klapalo, tak to nefunguje. Je to hrozné. Není to sranda.“ vyjádřil své pocity Robin Lehner.
„Je to liga výsledků, že ano?“ říká Jason Pominville, který proti San Jose vstřelil oba góly. „Je frustrující, že nedosahujeme výsledků, jakých bychom chtěli. Myslím, že naše nasazení bylo o něco lepší a měli jsme zápas vyhrát. Nakonec jsme ty dva body nezískali. To kvůli nim hrajeme a chceme vyhrát.“
Ofenzíva Buffalu prostě nefunguje. Toto tvrzení nejlépe dokládá fakt, že ani jednou v posledních třech zápasech nebyli ve vedení.
„Všichni se musíme uklidit. Máme v týmu spoustu dobrých hráčů. Přijde to. Přijde to. Je frustrující, že to nepřichází právě teď. Chceme vidět výsledky. Tvrdě dřeme, ale to občas není všechno.“ ví Eichel.
Brankář Lehner si myslí, že jeho tým nedostatečně cloní brankářům svých soupeřů.
„Nepřekonáte brankáře, pokud nemáte nikoho před bránou. Myslím si, že Martin Jones viděl v dnešním zápase každou střelu. Musíme tam někoho mít. Řekl bych, že já měl před sebou někoho celý zápas tak rychle, jak se jen dostali do útočného pásma. To je to, co dělají dobré týmy.“ uzavřel Lehner.
 
 

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -