- Reklama -

Sám sobě soupeřem

- Reklama -

Pondělní bitku s ottawským Jaredem Cowenem ovládl Patrick Kaleta jednoznačně. V hodnocení návštěvníků specializovaného serveru hockeyfights.com ho za vítěze označilo 86 z 94 hlasujících. Co ovlivnilo zbývajících osm „porotců“, že se postavili proti němu (pět úplně, tři zůstali nerozhodní)?
Možná to byli fanoušci Senators. Možná ale bedlivě sledovali zpomalené záběry a povšimli si, že Kaleta pár sekund poté, co ztratil přilbu, nezaútočil na protivníka, ale na svoji nekrytou hlavu.
Záběr kritického momentu bitky

Záznam celého souboje

K bitce došlo v závěru první třetiny, o sedmadvacet minut čistého času se oba její aktéři potkali znovu. Kaleta z toho tentokrát nevyvázl tak dobře, po podražení od protihráče skončil na mantinelu a musel být odveden do kabin, zápas pro něho skončil.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -