- Reklama -

San Jose prodloužilo spolupráci se švédským útočníkem

- Reklama -

Fanshop týmu
San Jose podepsalo novou smlouvu s útočníkem Marcusem Sörensenem. Dvouletý kontrakt má celkovou hodnotu tři milióny dolarů.
Šestadvacetiletý Švéd odehrál v aktuálním ročníku 47 zápasů, v nichž zaznamenal 15 bodů za osm gólů a sedm asistencí. Pro Sörensena se jedná o třetí sezónu v dresu Sharks i NHL.

Rodák ze Södertälje si otevřel dveře do slavné soutěže na draftu 2010, kdy si jej ze 106. místa vybrala Ottawa. Za Senators však nikdy nenastoupil.
Levý křídelník doposud naskočil celkem do 98 duelů NHL s bilancí 14 branek a 12 přihrávek. V červenci se mohl stát nechráněným volný hráčem.



Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -