- Reklama -

Seguin daroval fanynce puk, ta se rozplakala radostí

- Reklama -

Pondělní zápas NHL v bostonské aréně TD Garden měl speciální náboj, neboť šlo o návrat Tylera Seguina na led týmu, který ho v roce 2010 draftoval a kde odehrál všech tři roky ze své nováčkovské smlouvy. V souboj proti svému někdejšímu zaměstnavateli se útočník Dallasu rozhodně nešetřil a svým sedmým hattrickem v kariéře podpořil výhru hostů v poměru 5:3.
Rodák z Bramptonu na sebe upozornil již při předzápasovém rozbruslení jedním velice milým gestem. Seguin si všiml mladé fanynky, která měl na sobě jeho dres, a zrovna v den včerejšího zápasu slavila šestnácté narozeniny. Forvard Stars neváhal a daroval ji puk, čímž ji dohnal až k radostným slzám.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -