- Reklama -

Senators vrací úder: Vy video, my ban

- Reklama -

Fanshop týmu
Kauza s kontroverzním videem z automobilu služby Uber nabírá na obrátkách. Senators situaci očividně nezvládají a nechtěně přilévají olej do ohně.
Deník Ottawa Citizien, jenž záběry hráčů pomlouvajících trenéry odmítl na žádost vedení týmu stáhnout (čtěte ZDE), informoval, že klub zakázal nástup do svého letadla jeho dlouholetému reportérovi Kenu Warrenovi.



Na třaskavé video s Duchenem a spol. se podívejte v našem dřívějším článku.
Warren cestuje s mančaftem na výjezdy běžně, tentokrát mu byl ale vstup na palubu zapovězen. Sens se k případu odmítli vyjádřit.
„Můžu potvrdit, že se to stalo dnes ráno,“ sdělila v pátek médiím šéfeditorka novin Michelle Richardsonová. „Náš postoj k případu to nezmění. Dění okolo Senators budeme stále pokrývat, ať už půjde o dobré nebo špatné zprávy.“
Michael Traikos z deníku Toronto Sun uvedl, že Senátoři tyto praktiky nepoužívají poprvé.
Redaktor kanadské stanice TSN Brent Wallace byl podobně „potrestán“ minulý rok poté, co se tázal majitele klubu Eugena Melnyka (na titulní fotografii) na údajné zadržování odměn svým zaměstnancům.
Traikos ve svém příspěvku dodává, že Senátoři jsou posledním celkem NHL, jenž umožňuje reportérům cestovat s hráči. Výše zmíněné neshody však způsobily, že místo v letadle nyní klub poskytuje pouze vybraným žurnalistům.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -