- Reklama -

Šest zápasů denně. V obnovené sezóně nás čekají hody

- Reklama -

NHL plánuje odehrát v rozšířeném play-off, které začne 1. srpna, tři utkání denně v každém ze dvou dějišť. Přibližný rozpis zveřejnil Bob McKenzie ze stanice TSN.
Zápasy budou začínat vždy ve 12:00, 16:00 a 20:00 místního času. Vzhledem k odlišnému časovému pásmu v Edmontonu vůči Torontu nás tak čeká denně šest zápasů v šesti různých časech – přibližně jedno klání každé dvě hodiny.

HIT LÉTA: Plážové osušky NHL za výprodejové ceny!

Pro středoevropské fanoušky to znamená maraton začínající v šest hodin odpoledne a končící až kolem sedmé hodiny ráno následujícího dne.
Zápasy čtyř nejlepších týmů o nasazení v prvním kole se budou hrát podle pravidel základní části s krátkým prodloužením a nájezdy. Tato klání proto budou nasazována pravděpodobně na 16:00. Duely předkola tak budou začínat ve 12:00 a 20:00
Hráči přicestují do hostitelských měst 26. července.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -