- Reklama -

Šestnáct je málo! ozývá se z Columbusu

- Reklama -

O variantách dohrání aktuálního ročníku NHL se debatuje i v Columbusu, kde má hlavní slovo generální manažer Jarmo Kekäläinen. Ten si myslí, že bude spravedlivé, když se počet účastníků play-off navýší.
Počítá totiž s variantou, že liga zbylá utkání základní části nestihne.

Tahle COOL trička NHL chceš!

„Pokud půjdeme přímo do play-off, považuju za nutné rozšíření počtu účastníků z původních 16 týmů,“ cituje jeho slova Greg Wyshynski ze stanice ESPN.
„Jak to chcete jinak udělat, když mají týmy odlišné rozpisy, sílu rozpisů, víc zápasů doma anebo méně zápasů doma? Jsou to všechny tyto rozdíly, kterými jsme se dopracovali k určitému počtu bodů v odlišném počtu klání,“ pokračoval 53letý Fin.
Blue Jackets aktuálně drží na Východě druhou Divokou kartu. Pokud by se ale pořadí určovalo procentuálně (tj. dle počtu bodů k odehraným duelům), vyfoukli by jim pozici Islanders.
„Lobuju za to, abych nás dostal do bojů o Stanley Cup. Chceme být jejich součástí….Jak to udělat spravedlivě? To je těžké říct. Procentuální zisk bodů je jedna věc, ale stále si musíte zasloužit body získávat a to my udělali. Jsme nad čarou,“ dodal zkušený funkcionář.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -