- Reklama -

Sharks mají s Karlssonem dlouhodobé plány

- Reklama -

Fanshop týmu
Erik Karlsson není na prodej.
Generální manažer Sharks Doug Wilson naznačil, že by si nově získaného hvězdného beka rád udržel i po skončení jeho aktuálního kontraktu.
„Je to snaha o něco dlouhodobějšího. Myslím si, že Erik za to stojí nyní a bude stát ještě dlouho,“ cituje Wilsona Craig Custance z portálu The Athletic.
San José získalo osmadvacetiletého Švéda po čtvrtečním trejdu s Ottawou, do které jako protihodnota míří čtyři hráči a tři draftové volby (podrobnosti ZDE).
Karlsson se může stát nechráněným volným hráčem příští léto, kdy mu končí sedmiletá smlouva na 45 mil. dolarů podepsaná se Senátory v roce 2012. O prodloužení čerstvě navázané spolupráce se však hráč na čtvrteční tiskové konferenci odmítl bavit.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Těžká rána pro Senators. Po odchodu Karlssona přišla další pohroma

„Nyní se o jedná o soukromou diskuzi a ne něco, co bych chtěl někde reprodukovat,“ zachytil jeho slova Nick Cotsonika z oficiálních ligových stránek.
Žraloky čeká před sezónou 2019/20 řada důležitých rozhovorů, jelikož kontrakty budou expirovat také kapitánovi Joe Pavelskimu a klubové ikoně Joe Thorntonovi.
Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -