- Reklama -

Sharks přišli na delší dobu o svého lídra

- Reklama -

San Jose se nachází uprostřed jedné z nejhorších sezón v nedávné historii a k tomu se nyní potýká s devastující ztrátou v přední linii.
Útočník Logan Couture je vinou zlomeného kotníku minimálně na šest týdnů mimo hru. Zprávu přinesl mezi prvními Pierre LeBrun ze stanice TSN.
Klíčová postava sestavy Žraloků se zranila v úterním duelu se St. Louis po kolizi s obráncem Blues Vincem Dunnem.


„Nevím, co přesně se stalo, ale doufám, že se brzy vrátí,“ okomentoval nepříjemnou novinu forvard Sharks Tomáš Hertl. „Potřebujeme svého kapitána.“
Couture naskočil v tomto ročníku do 45 klání, v nichž se stal s 36 body nejproduktivějším hráčem týmu. 30letý Kanaďan zažívá svou první sezónu s „céčkem“ na hrudi poté, co mančaft v létě opustil Joe Pavelski.
San Jose je aktuálně na šestém místě Pacifické divize a v ligové tabulce mu s bilancí 19-22-4 patří 26. pozice.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -