- Reklama -

Shea Weber prožívá hektické období, v sobotu podpořil charitativní akci organizovanou Brendanem Gallagherem

- Reklama -

Přestože je Shea Weber světově uznávaný hokejista, dokazuje, že si na hvězdné manýry rozhodně nepotrpí. Od chvíle, co se na začátku minulého týdne poprvé od přestupu z Nashvillu objevil v Montrealu, byl v jednom kole. Weber pózoval fotografům, trénoval, rozdával podpisy a rozhovory.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Jeho program byl v posledních dnech hodně hektický, ale díky své profesionalitě vše zvládl s bravurou jemu vlastní. V úterý se Weber zúčastnil charitativního golfového turnaje Michella Therriena (trenér Habs) v Terrebonne, o čtyři dny později si našel čas na to, aby svou přítomností podpořil další bohulibou akci.
Jednalo se o Brendan Gallagher Celebrity Softball Classic, který se konal o víkendu na Nat Bailey Stadium ve Vancouveru. Výtěžek charitativního softballového zápasu týmu známých osobností byl věnován dětské nemocnicí Shriners Hospitals for Children v Montrealu.
„Shea měl náročný týden, přesto si našel čas, aby dorazil do Vancouveru. Tohle je prostě jeho charakter. Shea je přesně ten typ člověka, který je ochotný pro mě takovou věc udělat a já jsem mu za to samozřejmě velice vděčný,“ chválí svého nového spoluhráče pořadatel sobotní akce Brendan Gallagher (na snímku).


Canadiens získali Webera 29. června 2016 výměnou za jiného hvězdného obránce P.K. Subbana. Tým samozřejmě posílil i na dalších postech. Dres Habs budou nově oblékat také útočníci Alexander Radulov a Andrew Shaw. Montreal má po neúspěšné sezóně, ve které se nedostal do play off, co napravovat.
„Chceme jít dál a zlepšovat se,“ hlásí Gallagher. „Všichni už se těšíme na začátek nové sezóny. Start do ní bude hodně důležitý. Prostě půjdeme do toho od začátku naplno. Čím dříve se vrátíme zpátky, tím lépe,“ uzavírá šestý nejproduktivnější hráč Canadiens v minulém ročníku NHL (53 zápasů, 40 bodů, 19+21).
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -