- Reklama -

SHOW MUST GO ON. Češi pomohli Bruins vrátit finále zpět do Bostonu

St. Louis 1:5 Boston (0:1, 0:0, 1:4)

Stav série: 3:3

- Reklama -


Branky a nahrávky: 53. R. O’Reilly (Pietrangelo, Perron) – 9. Marchand (Pastrňák, Krug), 43. Carlo (DeBrusk), 51. Kuhlman (Krejčí), 55. Pastrňák (Marchand, Kuraly), 58. Chára
Československá stopa v utkání:
David Krejčí (BOS) 0+1, 2 střely, čas na ledě 15:06
David Pastrňák (BOS) 1+1, 4 střely, čas na ledě 13:26
Zdeno Chára (BOS) 1+0, 1 střela, čas na ledě 22:15
Tři hvězdy utkání:
1. Tuukka Rask (BOS) 28 zák., 1 gól, 96,6%
2. Brad Marchand (BOS) 1+1
3. David Pastrňák (BOS) 1+1

Diváci: 18 890
St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Pietrangelo (C), Gunnarsson, Parayko, Bouwmeester, Bortuzzo, Dunn – Tarasenko (A), B. Schenn, Schwartz – Perron, R. O’Reilly, Sanford – Thomas, Bozak, Maroon – Steen (A), Sundqvist, Blais.

Boston Bruins: T. Rask (Halák) – McAvoy, Chára (C), Carlo, Krug, Clifton, J. Moore – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – Kuhlman, Krejčí (A), DeBrusk – Heinen, Coyle, Ma. Johansson – Acciari, Kuraly, Nordström.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -