- Reklama -

Show must go on! Hertl si v San Jose vysloužil víceletý kontrakt

- Reklama -

Fanshop týmu
Tomáš Hertl se dočkal! Český útočník podepsal se San Jose jako chráněný volný hráč nový čtyřletý kontrakt, jež mu ročně vynese v průměru 5,625 mil. dolarů.
Čtyřiadvacetiletý slávistický odchovanec odehrál za Sharks v uplynulé sezóně 79 zápasů s bilancí 22 gólů a 24 asistencí. V deseti duelech play-off pak přidal dalších devět bodů (6+3).


Kšiltovky a čepice NHL, které musíš mít? Klikni ZDE.


„Tomáš udělal minulý ročník velký krok kupředu. A to na ledě i mimo něj. Cítíme, že tohle je teprve začátek jeho nejlepších let,“ uvedl v klubovém prohlášení generální manažer Žraloků Doug Wilson.

„Má předpoklady být v této lize dominantním hráčem. Během play-off prokázal, že díky svým schopnostem a síle může převzít kontrolu nad jakýmkoliv utkáním,“ narážel Wilson na fakt, že Hertl letos konečně prorazil jako týmový lídr, čemuž napomohla i absence výraznějšího zranění.

- Reklama -

Šikovný forvard odstartoval svou kariéru v NHL na draftu 2012, kdy si jej Sharks vybrali z celkového 17. místa. Od té doby strávil v dresu San Jose pět sezón. A jak vidno, jeho příběh na kalifornském ledě ještě zdaleka nekončí.
Titulní foto:  Amanda Bowen/ RRBG Photography/ akbmultimedia.com

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -