- Reklama -

Simon bude i nadále Tučňákem

- Reklama -

Fanshop týmu
Dominik Simon se v Pittsburghu zalíbil. Generální manažer Jim Rutherford v pondělí oznámil, že si služby třiadvacetiletého českého útočníka pojistil na další dva roky.

Sparťanský odchovanec si ročně přijde na 750 tisíc dolarů.


Simon odehrál během uplynulé sezóny v základní části 33 zápasů s bilancí čtyř gólů a osmi asistencí. Zasáhl také do play-off, v němž si proti Philadelphii připsal tři asistence. Na farmě v dresu Wilkes-Barre/Scranton pak naskočil do 21 duelů, v nichž nasbíral 17 bodů (4+13).
Kromě Simona podepsali s Penguins nový kontrakt také forvard Daniel Sprong, jenž vyjednal stejné podmínky jako pražský rodák, a obránce Kevin Czuczman (roční dvoucestný kontrakt s hodnotou 650 tis. dolarů).

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -