- Reklama -

Simon skóroval u poslední výhry Pens v roce

- Reklama -

Pittsburgh 5:2 Ottawa (2:0, 2:2, 1:0)

Branky a nahrávky: 1. Malkin (Guentzel, J. Johnson), 12. Simon (Blandisi, Hörnqvist), 27. Malkin (Rust, Guentzel), 37. Hörnqvist (Marino, McCann), 47. Guentzel (Malkin, Rust) – 25. N. Paul (Ch. Jaroš, Sabourin), 36. N. Paul (Co. Brown, Chabot)
Československá stopa v utkání:
Dominik Simon (PIT) 1+0, 3 střely, čas na ledě 11:42

Tři hvězdy utkání:
1. Jevgenij Malkin (PIT) 2+1
2. Jake Guentzel (PIT) 1+2
3. Patric Hörnqvist (PIT) 1+1
Diváci: 18 653
Pittsburgh Penguins: Jarry (M. Murray) – Letang (A), J. Johnson, Marino, M. Pettersson, Ruhwedel, Riikola – Rust, Malkin (A), Guentzel – Galchenyuk, McCann, Kahun – Hörnqvist (A), Blandisi, Simon – B. Tanev, Blueger, Aston-Reese.

Ottawa Senators: M. Högberg (C. Anderson) – Goloubef, Chabot (A), Brännström, Borowiecki (A), Ch. Jaroš, Englund – Co. Brown, Pageau (A), B. Tkachuk – Duclair, Tierney, Naměstnikov – White, Anisimov, Ennis – Sabourin, Beaudin, N. Paul.
- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -