- Reklama -

SKANDÁL: Kanadský hokejista ve službách LA Kings zatčen pro držení drog

- Reklama -

Výsledky třetího dne play-off 2015 zastínila zpráva z Nevady. Útočník Los Angeles Kings Jarret Stoll byl v pátek zatčen za držení kokainu a MDMA (extáze). Dvaatřicetiletého kanadského hokejistu policie dostihla v lasvegaském bazénovém komplexu Wet Republic.

Momentálně je Stoll opět na svobodě, jelikož složil kauci ve výši 5 000 dolarů. Soudní slyšení je na programu v sobotu.
„Na celou situaci jsme byli upozorněni a budeme ji sledovat, abychom pochopili podstatu obvinění, která byla vznesena. Momentálně nejsme v pozici, v níž bychom mohli událost dále komentovat. Čekáme na více informací,“ sdělil do médií zástupce komisionáře NHL Bill Daly.
Podobně strohé prohlášení vydal i losangeleský klub. „Naše organizace je případem znepokojena a začala vést důkladné vyšetřování,“ stojí v oficiálním stanovisku.


Stollova příhoda se dostala do většiny severoamerických médií a to včetně bulvárního deníku New York Post. Jeho dlouholetou partnerkou je totiž známá sportovní reportérka Erin Andrewsová.
Stoll, jemuž končí 1. července kontrakt, odehrál v dresu kalifornského celku posledních sedm sezón. Nechyběl tedy ani u zisku dvou Stanley Cupů z let 2012 a 2014.
Titulní foto: Bridget Samuels

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -