- Reklama -

Skromného Tarasenka život v bublině neděsí

- Reklama -

Život v karanténní bublině v pořadatelských městech nebude pro mnohé hokejisty žádný med, hvězda St. Louis si ale nemíní stěžovat. Vladimir Tarasenko dle svých slov neočekává žádný přehnaný luxus.
„Nejedeme tam jako do pětihvězdičkového dovolenkového resortu, kde očekáváte neuvěřitelný jídelní servis. Jdeme hrát hokej,“ cituje jeho slova Jeremy Rutherford z portálu The Athletic.

HIT LÉTA: Plážové osušky NHL za výprodejové ceny!

„Nepotřebuju k životu hodně. Jen postel a jídlo,“ dodal špičkový forvard.
Tarasenko a Blues sehrají play-off v Edmontonu, kam se přesunou spolu s ostatními týmy Západní konference na konci července.

Již v červnu bylo zveřejněno, že pořadatelská města nabídnou pro hráče v karanténní bublině mnoho možností k vnitřním i venkovním aktivitám jako jsou golfové simulátory, basketbalové kurty, minikina, hraní videoher či ping-pong.

Tarasenko se zapojí do hry poprvé od října, kdy podstoupil operaci ramene.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -